Suzuki Swift 2020

Facelift til Suzuki Swift – mere sikkerhed

Efter tre år på marked står Suzuki nu klar med et facelift til deres populære model Swift. Modellen hører til minibilsklassen og kommer med sjove køreegenskaber. Faceliftet er meget minimalt med ændringer på grillen, nye alufælge og krom på instrumentbordet.

Læs om den nye 2024 Suzuki Swift her.

Fokus på sikkerhedsudstyr

Suzuki Swift bagende

Den nye Suzuki Swift har et nøgleord; sikkerhedsudstyr. Den er nemlig proppet med det. Den mindste model ”Club” kommer med automatisk nødbremse, aktiv fartpilot og LED-forlygter. Men det er i Action-modellen du finder et hav af udstyr. Her får du blindspotsassistent, vognbaneassistent, skiltegenkendelse og Rear Cross Traffic Alert. Rear Cross Traffic alert advarer om krydsende trafik bag bilen. Det vil være nyttigt, når du f.eks. bakker ud fra en parkeringsplads eller indkørsel med dårlige udsigtsforhold.

Du finder også komfortudstyr som bakkamera med parkeringssensor, multimedieskærm med Apple Carplay/Android Auto, 16-tommers alufælge og sorte ruder bag.

Hvis du går op i den største model, Exclusive, får du klimaanlæg, nøglefri betjening, navigation og elruder for og bag.

Suzuki Swift priser

Suzuki Swift Exclusive 2020

Priserne for den nye Suzuki Swift er som følgende:

  • Suzuki Swift Club til 145.990 kr.
  • Suzuki Swift Action til 159.990 kr.
  • Suzuki Swift Exclusive til 169.990 kr.

Motor med hybrid

Suzuki Swift kommer 1,2-liters benzinmotor, som yder 83 hk. Her tilhører et 12V hybridsystem, som hjælper til under acceleration og f.eks. starter motoren, når start/stop systemet er aktiveret.  Det resultere i et gennemsnitligt forbrug på 20,4 km/l og med en halvårlig ejerafgift på 500 kr.. Nyt er det også muligt at få Swift med automatgear.

Den nye Suzuki Swift er hos forhandlerne allerede d. 12 oktober.

Leave a Comment