Installation af Android Auto

Nem installation af Android Auto på Dansk

Det er muligt at få Android Auto i Danmark. Du skal gå lidt en omvej for at installere det, men bare rolig, det tager ikke mere end 2-5 minutter.

Hvad er Android Auto?

Hvis du allerede kender svaret, kan du klikke her for at komme til installationen.

Android Auto er program, som køres på din mobil eller via din mobil og vises på din bils skærm.

Med systemet har du indbygget navigation, den gør brug af Google Maps eller Waze. Det gør, at du ikke skal betale dyre domme for at få navigation i din bil. Som reelt er Google Maps også meget hurtigere og smartere end dem du kan tilkøbe til biler. Google Maps levere nemlig også live trafik.

Du kan se dine kontakter, let ringe op til kontakter eller sende dem en SMS via stemmestyring. Ja du kan endda også svare på SMS’er.

Det er også muligt at forbinde Spotify, Audible (lydbøger) og en hel masse andre apps. Du kan f.eks. få en app til internet radio.

Se listen over apps her.

Sådan installerer du appen

Du kan se dennne video eller følge guiden nedenunder.

Tidsforbrug: 5 minutter

Sådan kommer du installere du Android Auto

 1. Download

  Gå til apkmirror for at hente Android Auto ned. Rul ned indtil du finder “All releases”. Vælg den nyeste version og derefter vælg den version, der passer til din mobil. Sidst rul ned indtil du finder “Download Apk”

 2. Installation

  Da vi ikke har hentet appen fra Play store (det er ikke muligt endnu), skal du på de fleste mobiler acceptere at du vil installere et ukendt program. Er du i tvivl kig se videoen.
  Accepter de næste tilladelser appen skal bruge og ellers følg appens vejledninger.

 3. Aktiver Android Auto i din bil

  Hvis du vil bruge Android Auto på din bils skærm skal du aktivere dette. Det er forskelligt fra bil til bil, men de fleste biler dette gøres i indstillingerne og som reelt i en undermenu som f.eks. “Mobil”, “Telefon” eller “Android Auto”.

 4. Tilslut din mobil til bilen

  Brug dit opladningskabel eller et magen til og sæt det nu til et af bilens USB indgange.
  Det er meget vigtigt dette bliver gjort til sidst ellers kan det give problemer.
  Så skulle Android Auto gerne åbne op på din bils skærm ellers skulle der i hvert fald komme information om du vil åbne det op.

Og det var det hele. Nu kan du nyde meget af din mobils funktionalitet i din bil.

Der er fornyligt kommet en stor opdatering til Android Auto, hvis du skulle være interesseret i, hvad der er sket af ændringer, kan du læse det her!

Du kan læse vores anmeldelse af den nye Mazda 3, som understøtter Android Auto her.

Disclaimer: Der kan være en virus med, når man installerer apps fra andre steder end Play store. Vi har dog ikke oplevet dette fra Apkmirror og derfor vi har valgt at linke til deres download side. .

5 Comments

Leave a Comment