Bilblog

Biluniverset.dk er en bilblog. Vi er en bilblog, hvis mission er at lave oprigtige og gennemsigtige bilanmeldelser til dig og bilentusiasten. Vi er selv nogen biltosser, og derfor valgte vi at lave en blog om biler, da vi synes der er plads til forbedring i området. Du kan se alle vores artikler her.

Biluniverset.dk er ikke kun en blog om biler. Vi vil nemlig gøre din bilhandel lettere end nogensinde. Vi vil udvikle et stykke software, hvor du fortæller os om, hvad du søger og dit budget, derefter vil vi finde de rette biler til dig! Igennem systemet kan du printe en seddel ud, som du kan tage med til din nærmeste forhandler og så kan de færdiggøre handlen.

Vi vil også gøre livet med en bil lettere med at lave guides med diverse gode råd om sikkerhed, bilhandel (så du får den rette pris) og meget mere.

Men hvorfor vil vi gøre det?

Vi har en kæmpe passion for biler og den viden og engagement vil vi dele med hele Danmark.

Derudover er vi en bilblog, som også har en kalender med bilevents. Det er muligt at indsende events, hvis du føler, at der mangler nogen.

Vi er også på de sociale medier. Du kan finde os på Facebook og Instagram! Begge steder deler vi nye billeder af nye bilmodeller, igangværende bilanmeldelser og hvad vi nu ellers finder på. Du vil også blive opdateret informeret omkring nyligt udgivet anmeldelser.