Ny Suzuki Swift 2024

Suzuki Swift, den kompakte bil, er klar til en imponerende genoplivning i foråret 2024 med lanceringen af den længe ventede 4. generation og dermed bliver der holdt liv i minibilen. Suzukifabrikken har nu løftet sløret for den produktionsklare model, der forventes at erobre hjerterne i Europa.

Moderne design

Den kommende Suzuki Swift byder på et forfriskende designsprog både udvendigt og indvendigt. Trods det helt nye design bevarer bilen det ikoniske Swift-udtryk, der har gjort den til en favorit blandt bilentusiaster. Den dominerende kølergrill i pianoblankt design og de stilistiske forlygter med en L-formet signatur giver bilen et karakterfuldt udseende, mens interiøret oser af modernitet. Instrumentbordet prydes af et 9″ multimediesystem med connectivity services og en HD-skærm, der er elegant vinklet mod føreren for en forbedret køreoplevelse.

Suzuki Swift Pris

Det vides endnu ikke, hvad priserne vil blive på den nye Suzuki Swift, men vi må regne med at priser ligger sig op ad Peugeot 208, så vi forventer det vil være i omegnen af 169.990-189.000 kr..

Effektiv og Miljøvenlig ydeevne

Under motorhjelmen finder vi en nyudviklet 1,2-liters benzinmotor, der kombineres med et 12V mild-hybridsystem. Dette system genbruger energi ved nedbremsning, hvilket ikke kun forbedrer benzinøkonomien, men også reducerer CO2-udslippet. Den nye Swift bekræfter Suzuki’s engagement i bæredygtig mobilitet og bruger teknologi til at skabe en mere miljøvenlig køreoplevelse.

Nye sikkerhedsfunktioner

Suzuki har prioriteret sikkerhed med den kommende Swift-model. Ud over et udvidet nødbremsesystem, der reagerer på cykler og fodgængere, vil bilen være udstyret med avancerede sikkerhedsfunktioner som aktiv fartpilot, vognbaneassistent og fører-monitoreringssystem. Et lille kamera overvåger førerens opmærksomhed og giver advarsel, hvis det registrerer manglende opmærksomhed. Andre bemærkelsesværdige sikkerhedsfunktioner inkluderer blind-vinkel advarsel, vejskiltegenkendelse og advarsel mod krydsende trafik bagfra.

Levering i Danmark

Den danske lancering af den nye Suzuki Swift er planlagt til foråret 2024. Med sit sofistikerede design, avancerede teknologi og forbedrede sikkerhedsfunktioner synes den kommende Suzuki Swift at leve op til og overgå forventningerne og cementere sin position som en favorit inden for kompaktbiler.

Leave a Comment