VW ID.7 Stationcar

Volkswagen ID.7 Tourer den nye el Passat

Volkswagen tager et stort skridt ind i fremtiden med lanceringen af den nye ID.7 Tourer, der kombinerer klassisk stationcar-rummelighed med topmoderne elektrisk teknologi. Den nye elbil, som kan bestilles allerede nu til priser fra 446.995 kr., leverer imponerende ydeevne og lang rækkevidde, og den forventes at introducere en ny æra for fuldelektriske stationcars. Det er Passatens svar på el.

Rummelighed og Komfort

ID.7 Tourer imponerer med sin generøse bagagerumskapacitet på 605 liter med bagsædet oprejst og 1.714 liter, når bagsædet lægges ned. Den elegante fusion af den klassiske stationcar og en coupé-lignende profil giver ikke kun bilen et stilfuldt udseende, men øger også bagagerumsvolumenet sammenlignet med ID.7 fastback.

Ydeevne og Rækkevidde

Under motorhjelmen leverer ID.7 Tourer imponerende kræfter med en 286 hk og 545 Nm elmotor, der accelererer bilen med suveræn kraft. Den 77 kWh store batteripakke giver en rækkevidde på op til 604 km (WLTP), og lynopladning med op til 175 kW muliggør en hurtig opladning fra 10 til 80 % på kun 28 minutter.

To Udstyrsvarianter: Pro og Style

Volkswagen tilbyder ID.7 Tourer i to udstyrsvarianter – Pro til 446.995 kr. og Style til 486.995 kr. Selv i den grundlæggende Pro-version kompromitteres der ikke på komfort og sikkerhedsudstyr. Head-up-display, adaptiv fartpilot, Blind Spot-sensor og ambientebelysning er blot nogle af funktionerne, der tilbydes. Style-versionen, til 486.995 kr., byder på yderligere luksus med el-betjente forsæder, Travel Assist, Park Assist Plus og IQ.LIGHT-LED-Matrix-forlygter.

ID.7 Tourer kan bestilles nu og levering er forventeligt til sommer.

Skarpere Priser på ID.7 Fastback

I forbindelse med lanceringen af ID.7 Tourer har Volkswagen også justeret priserne på ID.7 fastback. En ID.7 Pro fastback kan nu erhverves fra 431.995 kr., mens den veludstyrede Style-variant nu er prissat til 471.995 kr.

Fremtidige Modeller

Til sommer kan vi se frem til yderligere udvidelser af ID.7-serien med en Pro S-version og en GTX-topmodel, der tilbyder endnu større batterikapacitet og imponerende ydeevne.

Volkswagen fortsætter med at bane vejen for elektrificeringen af bilindustrien med den nye ID.7 Tourer, der kombinerer rummelighed, komfort og topmoderne teknologi. Bilentusiaster kan allerede nu placere deres bestillinger og forvente levering i løbet af sommeren. Se den komplette prisliste og konfigurationsmuligheder på Volkswagen’s officielle hjemmeside.

Leave a Comment