VW ID.7 front

VW ID.7 ny elektrisk sedan til skarpe priser

Volkswagens elektriske topmodel, ID.7, har gjort sin entre på det danske marked og imponerer med en kombination af luksus, komfort og imponerende rækkevidde. Den længe ventede lancering finder sted den 3. december, hvor du får mulighed for at opleve bilen hos jeres lokale Volkswagen-forhandler. ID.7 markerer et nyt kapitel i mærkets elektrificering og sætter nye standarder inden for elbiler i den store mellemklasse. Og hvis du allerede har bestilt en, så er de begyndt at være klar til levering.

Imponerende priser og beskatningsgrundlag

En af de mest markante nyheder er de skarpe priser, der starter ved 449.995 kr. for indstigningsmodellen ID.7 Pro. Beskatningsgrundlaget for firmabiler er også konkurrencedygtigt og starter ved 419.995 kr. for ID.7 Pro.

ID.7 Pro – Veludstyret og Teknologisk Avanceret

VW ID.7 interiør/kabine.

ID.7 Pro er den billigste variant. Her får du en liste over noget af standard udstyret, som er veldigt fint.

1. Digitaliseret Cockpit:

ID.7 Pro imponerer med et 100 % digitaliseret cockpit, der inkluderer et nyt digitalt display direkte foran rattet. Dette avancerede system giver føreren et intuitivt overblik over køretøjets vigtige oplysninger og funktioner.

2. AR-Head-Up Display:

Den avancerede teknologi inkluderer også et AR-head-up-display, der projicerer vigtige oplysninger direkte på forruden. Dette øger førerens opmærksomhed og giver en mere sikker køreoplevelse.

3. Infotainmentsystem med 15” Touchskærm:

ID.7 Pro er udstyret med et nyt intuitivt infotainmentsystem, der betjenes via en imponerende 15” touchskærm. Dette system giver let adgang til underholdning, navigation og køretøjsindstillinger.

4. To-Zoners Klimaanlæg:

Interiøret i ID.7 Pro tempereres effektivt af et nyt to-zoners klimaanlæg med adaptive ventilationsdyser, der sikrer optimal komfort for både fører og passagerer.

5. Nøglefri Betjening:

ID.7 Pro gør brug af nøglefri betjening, hvilket giver en bekvem og moderne måde at låse op, låse og starte køretøjet på.

6. Adaptiv Fartpilot med Stop/Go:

For ekstra sikkerhed og komfort er adaptiv fartpilot med Stop/Go en standardfunktion i ID.7 Pro. Systemet tilpasser automatisk køretøjets hastighed til forankørende trafik og kan endda bringe bilen til fuldstændig standsning.

7. Blind Spot Sensor og Lane Assist:

For at forbedre sikkerheden inkluderer ID.7 Pro en Blind Spot-sensor og Lane Assist-funktion, der advarer føreren om køretøjer i blinde vinkler og hjælper med at holde bilen i den korrekte vognbane.

8. 19” Alufælge:

ID.7 Pro ruller på stilfulde 19” alufælge, der ikke kun forbedrer køretøjets udseende, men også bidrager til en behagelig køreoplevelse.

ID.7 Style – Luksus og komfort i fokus

VW ID.7 Bagagerum

ID.7 Style henvender sig til dem, der ønsker ekstra luksus og komfort. Med en pris på 489.995 kr. leveres denne model med et omfattende standardudstyr, herunder ambiente-belysning i 30 valgfrie farver, el-betjente forsæder med indbygget massagefunktion og en stor assistent-pakke, der øger sikkerheden og komforten under kørslen.

Kraftfuld elmotor og imponerende rækkevidde

Med en 286 hk/545 Nm stærk elmotor leverer ID.7 suverænt kraftoverskud under alle forhold. Det vindglatte karrosseri bidrager til et lavt strømforbrug på mellem 14,2 og 14,5 kWh per 100 km ved blandet kørsel, hvilket resulterer i en imponerende rækkevidde op til 618 km (WLTP). Batteriet på 77 kWh kan lynlades med op til 175 kW DC, hvilket gør det muligt at nyde den elektriske køreglæde på lange distancer.

VW ID.7 Tourer (stationcar)

Som en start kan Volkswagen ID.7 kun fås som sedan, men til sommer 2024 kommer der en tourer variant, som er en ID.7 stationcar.

Oplev ID.7 den 3. december

Den 3. december mellem kl. 11 og 16 har I mulighed for at opleve den nye elektriske topmodel, ID.7, hos Volkswagen-forhandlere i hele landet. Dette er en unik chance for at få et nærmere kig på bilen, opleve dens imponerende egenskaber og måske endda tage den med på en prøvetur.

Leave a Comment