Den helt nye VW Passat: Fås kun som stationcar

Volkswagens ikoniske firmabil, Passat, har igennem årtier sat standarden for klassiske stationcars, og nu er den niende generation klar til at overtage rampelyset. Med et nyt design, avanceret teknologi og forbedret komfort er den nye Passat landet i Volkswagen-forhandlernes showrooms og tilbydes fra 469.995 kr..

Passat har længe været foretrukket af firmabilbrugere, der værdsætter kombinationen af rummelighed, praktisk indretning og komfort. Passaten har altid været den neutrale familiebil. Den nye Passat fortsætter denne arv og introducerer et højt niveau af komfort, en række innovative teknologier og ekstra plads, alt sammen fra prisen af 469.995 kr..

Vi er glade for at se, at Volkswagen fortsætter Passat selvom der er mere og mere fokus på elektrificering. For nogen er det stadig en nødvendighed med en forbrændingsmotor.

Den nye Passat lanceres udelukkende som stationcar og er den største nogensinde, med en ekstra 50 mm akselafstand i forhold til sin forgænger, hvilket giver generøs benplads ved bagsædet. Bagagerummet er også vokset markant, nu med 690 liter (+ 40 liter) og 1.920 liter (+ 140 liter) med bagsædet lagt ned.

Kabinen

Interiøret i Passat er komplet nytænkt og præsenterer en 100% digital og intuitiv førerplads. Dette inkluderer en ny generation af infotainmentsystem, Digital Cockpit Pro-instrumentering og muligheden for head-up-display afhængig af udstyrsvariant. Passat’s interiør har et stilrent design med high-tech-appeal. VW fortæller også at kabinen er i høj kvalitet, men det må en test vise om det er sandt.

Den danske Passat-modelserie ved lanceringen omfatter to motorvarianter: en 1,5 eTSI-48V-mildhybrid og en 2,0 TDI-turbodiesel, begge tilgængelige i udstyrsvarianterne Business og Style.

Priser og Udstyr: Business og Elegance

Priserne for den nye Passat starter ved 469.995 kr. (beskatningsværdi: 399.995 kr.) for en 150 hk 1,5 eTSI-48-mildhybrid i Business-trim. Passat Business leveres med avancerede assistentsystemer, komfortable ArtVelour-beklædte forsæder med massage-funktion, tre-zoners klimaanlæg og en imponerende 12,9” touchskærm infotainmentsystem.

Passat Business er også tilgængelig med en 150 hk 2,0 TDI-motor og priser fra 499.995 kr. (Beskatningsgrundlag: 429.995 kr.).

Passat Elegance løfter komforten og teknologien yderligere. Med priser fra 499.995 kr. (Beskatningsgrundlag: 429.995 kr.) for 150 hk 1,5 eTSI-mildhybridversionen og fra 529.995 kr. (Beskatningsgrundlag: 459.995 kr.) for 150 hk 2,0 TDI-turbodieselversionen, tilbyder Elegance adaptive IQ.LIGHT-Matrix-LED-forlygter, head-up-display og ambient belysning i 30 farver.

Elegance kommer også med en større infotainmentsystem på hele 15″.

Ekstraudstyr og Innovationer

Passat kan tilpasses yderligere med ekstraudstyr såsom aktiv klimatisering af forsæder, adaptiv affjedring og akustikpakke med lydisolerede ruder. Disse ekstrafunktioner giver mulighed for en endnu højere grad af personlig tilpasning og komfort.

Den nye Passat stationcar er allerede tilgængelig hos Volkswagen-forhandlerne.

1 Comments

Leave a Comment