Skoda Enyaq 2020 front

Skoda Enyaq iV 2020

Skoda har lanceret deres nye eldrevne SUV, som havde verdenspremiere i Prag, hvor man har introduceret de forskellige størrelser blandt modellen.

Her i blandt kan man finde Enyaq RS iV, der vil blive den stærkeste serieproducerede Skoda til dags dato.

Elmotor

Der kommer til at være en del modeller af den nye Skoda Enyaq iV, og hvor den vil starte ved Enyaq 50 iV, som yder en rækkevidde på 340 km via et 55 kWh batteri.

Dernæst kan man finde Enyaq 60 iV modellen, der har et batter på 62 kWh, og en rækkevidde på 390 km.

Hvis man dog ønsker modellen med den længste rækkevidde, så skal man kigge mod Enyaq 80 iV, der kan yde en rækkevidde på 510 km med et batteri på 82 kWh.

Dog kan man også gå med firhjulstræk, hvis man vælger enten Enyaq 80x iV eller Enyaq iV RS, hvor de begge har en rækkevidde på 460 km.

Hvad med interiør?

Selvom Enyaq iV virker som en stor bil på billederne, så er den faktisk kortere end den nye Octavia model. Det skal dog ikke tage noget fra rummeligheden, hvor Skoda selv siger, at den er lige så rummelig som en Kodiaq.

Det som er anderledes ved Enyaq iV er, at modellen kommer til at tilbyde på 10 forskellige indretningstemaer, som skal være en erstatning for de sædvanlige udstyrsniveuaer.

På den måde siger Skoda selv, at det vil gøre bilen mere individuel for hver enkel forbruger.

Yderligere kommer der til at være en stor skærm som omdrejningspunkt for den nye model. Skærmen kan fås op til 13 tommer, hvor der vil være trådløs Apple CarPlay og Android Auto.

Hvis det ikke var nok, så kan man også få modellen med en Phone Box, hvor man kan oplade 2 smartphones trådløst.

Den nye elbil fra Skoda forventes at ramme det danske marked i foråret 2021, og indtil videre er der ikke udgivet priser på Skodas elbil.

Leave a Comment