Ford Explorer PHEV Danmark

Ford Explorer Plug-in Hybrid er blevet lanceret

 Det forventes, at den nye Ford Explorer Plug-in Hybrid vil ankomme til Danmark efter sommeren.
Ford selv siger, at det kommer til at blive den mest kraftfulde hybridbil fra deres produktion, da den vil forene en elmotor med Fords 3,0 liters V6-benziner.

Det kommer til at resultere i 457 hestekræfter og et drejningsmoment på vanvittige 825 Nm.

Hvad kan den elektriske motor?

Det forventes, at Ford Explorer Plug-in Hybrid vil kunne kører omtrent 42 km på ren strøm, efter WLTP-normen. Her vil der være 4 indstillinger, så føreren selv kan vælge, hvordan batteriet skal udnyttes.

Hvis man så køber en Ford Connected Wallbox, der desuden er ekstraudstyr, så vil den kunne klare en fuld opladning på under 4 timer og 20 minutter.

Hvad med interiøret?

Ford Explorer PHEV kommer til at kunne have 7 voksne passagerer om bord, hvor Ford selv siger, at der vil være tæt på en meters hovedplads på alle sæderækkerne.

Yderligere vil der være 3-zoners klimaanlæg i Forden, samt med 12 kopholdere fordelt rundt omkring. Samtdig er der også 10-vejsjusterbare forsæder, hvor der både vil være varme og køling, samt at man kan få massagefunktion. Og hvis det ikke er nok, så vil man også få varme i anden sæderække.

Hvad angår infotainmentsystem er der tilføjet en 10,” touchskærm, som er standard i Platinum-udgaven og ST-Line-udgaven. Hvad angår touchskærmen vil det være betjent af Fords SYNC 3-infotainmentsystem.

Priser

Prisen for sådan en maskine bliver så heller ikke helt billig.

Platinum-udgaven kan fås fra 1.034.380 kr., hvilket er lidt dyrere end ST-Line-udgaven, der kan købes fra 1.027.325 kr..

1 Comments

Leave a Comment