Seat Leon e-Hybrid 2020

Seat Leon e-Hybrid – ny PHEV

Seat er nu klar med sin første plug-in-hybrid, Leon e-Hybrid. Den nye model kommer både som hatchback og stationcar, som i Seat territoriet hedder Sportstourer. Seat Leon e-Hybrid er baseret på søstermodellerne Octavia iV og Golf e-Hybrid.

Derfor finder du også samme mekanik i Leon e-hybrid, som i søsterbilerne. Det vil altså sige, at du finder en elmotor med 115 hk og en 1,4-liters benzinmotor med 150 hk. Samlet set giver det en ydelse på 204 hk. De 204 hk sender dig fra 0-100 km/t på 7,7 sekunder.

Batteriet er på 13 kWh. Det levere en rækkevidde på 63 km på ren el. Hvis du kombinerer både el og benzin får du en rækkevidde på hele 800 km. Via en ladeboks eller stander, vil det tage 3,5 time at lade batteriet fuldt, men hvis du derimod bruger en stikkontakt, kommer det til at tage 6 timer.

Seat Leon e-Hybrid priser

Seat Lean plug-in-hybrid opladning

Seat ligger stærkt ud med priserne på den nye Leon plug-in hybrid. Det bliver nemlig den billigste blandt søstermoderllern i VW-koncernen.

Priserne starter fra 289.990 kr. for en Leon e-Hybrid FR 5D 1,4 TSI 204 hk DSG. Hvis de 270 liters bagagerum ikke er nok for dig, så kan du for 10.000 kr. mere få en sportstourer – Leon FR Sportstourer FR 1,4 TSI 204 hk og DSG for 299.990 kr..

Læs også: VW Golf Variant 2021

Derudover vil det være muligt at få en endnu hurtigere variant med 245 hk, som svarer til en Golf GTE og Octavia RS. Denne model bliver dog placeret under Cupra navnet, som blev selvstændigt for nogle år tilbage og er Seats sportslige mærke.

Udstyr

Seat Leon multimedieskærm

Den nye plug-in-hybrid vil fortsat have de fine køreegenskaber og sportslige design, som kommer med den ”normale” Leon. E-Hybrid kommer også med masser af fint udstyr lige som i en Leon FR. Du finder blandt andet 17-tommers alufælge, 3-zonet klimaanlæg, 10,25-tommers digitalt cockpit, trådløs Apple CarPlay, Adaptiv fartpilot, laneassist med fodgænger- og cyklistbeskyttelse og et anhængertræk, hvor du kan trække op til 1500 kg.

Du kan allerede nu finde den nye Seat Leon plug-in hybrid hos forhandlerne.

Seat Leon e-Hybrid specifikationer

Leave a Comment