Volkswagen Golf Variant

VW Golf Variant 2021

Efter introduktionen af den nye Golf 8 er det tid til at stationcarversionen af Golf’en også kommer til modeludvalget. Stationcarversionen af Golf er kendt under navnet Golf Variant.

Golf Variant har arvet fronten fra Golf hatchback, men når du er omme ved bagenden af Golf Variant, har den sit helt eget udtryk. Den har fået et mere sporty udtryk end forgængeren og skarpe linjer ned langs siden.

Den nye Golf Variant er lige knap 35 cm længere end den nuværende Golf 8 og 6,6 cm længere end den tidligere Golf Variant.  Det giver altså bedre benplads på bagsædet med plads til voksne og et stort bagagerum. Bagagerummet lyder på 611 liter læsset op til toppen af bagsædets ryglæn. Ligger du bagsæderne, så har du hele 1642 liter. Når bagsædet er foldet ned, har du et integreret bagagenet som kan monteres på bagsiden af forsædernes ryglæn.

Udstyr

Basismodellen af Golf Variant kommer med et godt udvalg af standardudstyr. Her finder du blandt andet Digital Cockpit, Lane Assist, Adaptiv Fartpilot med køkørselsfunktion, App-Connect og nøglefri start/stop.

Motorer

Volkswagen Golf Variant kommer med et bredt udvalg af motorer. Så det vil altså være muligt at finde en, som passer til dig.

Inden for benzin kan du få en 1,5 liters eTSI-motor med enten 130 hk eller 150 hk. Begge arbejder med et 48V mild-hybrid-system og en 7 trins dobbeltkoblingsgearkasse. Det er med til at give et lavere forbrug.

I den anden retning har vi diesel, hvor VW Golf Variant vil være tilgængelig med de nye 2,0 TDI EVO-turbodieselmotorer. VW har udviklet meget på deres dieselmotorer og med en masse ny teknologi leverer de nu nogle af de reneste på markedet. Vi må forvente disse motorer vil yde et sted mellem 150 og 190 hk.

Priser

De danske priser er endnu ikke fastsat endnu. Golf Variant forventes at blive introduceret i starten af 2021, og vi forventer at få fat på priserne tættere på lanceringen.

VW Golf Variant Kabine 2021

1 Comments

Leave a Comment