Ny Mini Countryman 2021 priser – den største Mini

Tilbage i 2017 blev den seneste generation af Mini Countryman lanceret. Nu er den blevet faceliftet og har fået opgraderet teknik.

Countryman er en vigtig bil for Mini, da den står for 30% af salget globalt. Bilen tilhører i den kompakte SUV-klasse, hvor du blandt andet finder Renault Captur, VW T-Roc og Suzuki S-Cross.

Hvordan er Mini Countryman 2021 anderledes?

Countryman er blevet british’ifiseret med de specielle Union Jack baglygter. Fronten har fået skarpere linjer og diskrete ændringer på grillen. Standard er nye LED-lygter med mulighed for at tilkøbe adaptive LED-lygter, hvor lyset tilpasser sig forskellige kørselssituationer.

I kabinen er sportsrat nu blevet standard i alle modeller. Countryman har også fået digitalt instrumentering bag rattet. I midterkonsollen finder du en 5-tommers touchskærm, som kan opgraderes til 8,8 tommer. Generelt set er systemet opdateret og kommer med flere features og hurtigere respons.

Mini Countryman pris

Mini’en fås i tre forskellige udgaver.

Mini Cooper Countryman meden benzinmotor med 136 hk og Essential basis udstyrsniveauet til 365.630 kr..

Mini Cooper Countryman S med en benzinmotor, som yder 178 hk og Essential basis udstyrsniveauet til 451.000 kr..

Mini Cooper Countryman SE ALL4 er en plug-in hybrid med 220 hk og firehjulstræk. Batteriet har en kapacitet på 9,6 kWh, hvilket giver en fuld elektrisk rækkevidde på 52 km efter WLTP-normen. 0-100 km/t klares på fine 6,8 sekunder og en tophastighed på 198 km/t. Med Essential udstyrsniveauet lander modellen på 444.200 kr..

Bilen fås i tre udstyrspakker. Essential, som er basis. Den næste er Experience, som byder på en god blanding af udstyr. Det sidste er Maximize som har tæt på alt i udstyr.

Produktionen af den nye Countryman starter i juli og sidst på året kommer den hårdkogte John Cooper Works-udgave.

Leave a Comment