VW T-Roc Cabriolet priser – Crossover nu uden fast tag

Som noget helt nyt lancerer VW den populære T-Roc som cabriolet. Sommeren er nær, og hvad er næsten bedre end at rulle taget ned og køre en tur til stranden? Med VW T-Roc får du et SUV-look, vind i håret og en skøn køreoplevelse. Men hvad skal den oplevelse koste?

Hvad kan den?

Du får en elektrisk 3-lags kaleche, som kan åbnes på 9 sekunder og lukkes igen på 11 sekunder. Det kan gøres mens bilen kører med hastigheder på op til 30 km/t. Kalechen foldes sammen bag bagsæderne.

VW har arbejdet med at få reduceret støjniveauet i kabinen. Det har de gjort ved at lave effektive lister langs døre og sideruder. Derudover er T-Roc udstyret med en windbreaker, som monteres bag forsæderne og dermed reducerer turbulens i kabinen.

Forbedret sikkerhed

Når du skærer et tag af en bil, sker der en masse. Taget er nemlig med til at gøre bilen fast. Derfor er karrosseriet optimeret på T-Roc Cabriolet. T-Roc Cabriolet har også et ekstra sikkerhedssystem, som kan detektere om, der er risiko for, at bilen kan rulle om på taget. Er det tilfældet aktiveres et system hvorledes to tykke paneler popper op bag nakkestøtterne på bagsædet.

Størrelse

T-Roc er forvandlet fra 5 døre til 2 døre i cabrioletmodellen med et separat bagagerum. Bagagerummet har en størrelse på 284 liter. Bilen er blevet 3,4 cm længere end den normale T-Roc og 5 cm lavere.

Udseende

Der er ingen tvivl om at T-Roc Cabrioblet har et interessant og anderledes cabriolet udseende. Et look som minder meget om SUV’en Land Rover Evoque Cabriolet.

Volkswagen T-Roc Cabriolet priser

VW T-Roc Cabriolet fås med to benzinmotorer.

1,0 TSI med 115 hk, 6-trins manuelt gear og Style-udstyr til 366.996 kr.. Style-udstyr omfatter heriblandt ergonomisk førersæde, kromlister, adaptiv fartpilot og 2-zoners klimaanlæg.

1,5 TSI med 150 hk, 7-trins DSG-gear og Style-udstyr til 409.995 kr..

1,5 TSI med 150 hk, 7-trins DSG-gear og R-Line-udstyr til 459.995kr.. Visuelt adskiller R-Line sig fra Style-udstyr ved at være udstyret med et mere sporty-look. Du får også sportslige sæder samt mere dynamiske køreegenskaber takket være en strammere sportsundervogn, som også er 1 cm lavere og et styretøj, som er hurtigere. Altså færre omdrejninger fra stop-til-stop. Accelerationen fra 0-100 km/t ligger på 9,6 sekunder med en topfart på 205 km/t. Økonomien lyder på 14,9 km/l ved blandet kørsel.

1 Comments

Leave a Comment