Opel Mokka 2021

Helt ny Opel Mokka 2021

Opel viser nu de første billeder af den nye Mokka. Det er den anden generation af Mokka og den kommer som en elektrisk bil i den kompakte SUV-klasse. Mokka viser Opels nye design mønster, som giver sit præg i sin klasse.

Opel Mokka-e

Opel Mokka kabine

For første gang lancerer Opel en model, som er elektrisk fra introduktionsdagen. Mokka-e er udstyret med en elmotor, som yder 136 hk og 260 Nm. Batteriet er på 50 kWh, som leverer dig en rækkevidde på 322 km efter den nye WLTP-norm i det normal køreprogram. Mokka-e kommer nemlig med tre køreindstillinger – Eco, Normal og Sport. Topfarten er begrænset til 150 km/t. 

Mokka-e er udstyret en et hurtigt oplade system, som gør det muligt at lade batteriet 80% op på blot 30 minutter. Batteriet kommer også med en 8 års garanti. 

Kabinen

Interiøret på Opel Mokka er blevet mere strømlinet og simpelt. En elektronisk parkeringsbremse og skiltegenkendelse er standard. 180 graders bagkamera kan tilkøbes. Multimediesystemet har support for Android Auto og Apple CarPlay. Du kan få enten en 7- eller 10-tommers multimedieskærm. 

Opel fortsætter også traditionen med fysiske knapper til klimakontrol.

Læs også: Toyota Yaris Cross, kompakt SUV med spræl

Størrelsen på Mokka er okay, men en smule mindre end f.eks. Renault Captur, som er 7 cm længere og har et bagagerum på 405 liter mod Mokkas 350 liter.

Hvad ellers? 

Det vil også være muligt at få Mokka med traditionelle benzin- og dieselmotorer. Vi ved på nuværende tidspunkt ikke hvilke, men vi regner stærkt med at Opel Mokka følger søstermodellerne. Det vil sige, en 1,2-liters benzinmotor med henholdsvis 100 hk, 130 hk og muligvis 155 hk. For diesel, må vi forvente, at Mokka vil blive lanceret med en 1,5-liters motor, som vil yde 100 hk og 130 hk.

Opel Mokka vil blive lanceret i begyndelsen af 2021. Priserne er endnu ikke på plads. 

Leave a Comment