Endeligt! Første billeder af ny Citroën C4 2020

C4 bliver Citroëns nye bil i Golf-klassen, og nu vises de første billeder af bilen. C4 har været kendt som C4 Cactus de sidste mange år. Citroën C4 var en utrolig prisvenlig hatchback. Den nye C4 kommer med et interessant design, som i den grad skiller sig ud i Golf-klassen.

Udover nye designdetaljer ses de typiske Citroën detaljer stadig i designet – heriblandt de såkaldte “airbumps” og todelte forlygter. C4 er blevet højbenet og har fået plastdele rundt om kofangerne, som giver et SUV-look.

Kabine

Kabinen minder meget om en nedtonet version af den, du finder i DS3 Crossback. I den nye C4 vil du opleve digital instrumentering, head-up display (dog med plade), stor multimedieskærm, automatisk klimaanlæg med fysiske knapper, et interessant nedsunket gearvælgerdesign til automatgearkassen og evt. trådløs mobilopladning.

Motor

Vi ved på nuværende tidspunkt ikke meget om den nye C4, da Citroën sparer på informationen. Når vi kommer tættere på lanceringen, vil vi vide mere.

Vi ved at bilen vil kunne fås med 3 slags motorer. Fuld el, benzin og diesel

El-versionen af C4 vil blive kendt som ë-C4. Elmotoren vil med stor sandsynlighed komme fra DS3 Crossback, som leverer 136 hk og et moment på 260 Nm. Rækkevidden er på estimeret 320 km.

Læs også: Mazda 3 anmeldelse

Hvad der angår resten af modelprogrammet, regner vi med, at C4 vil bruge de samme motorer som søstermærkerne. En 1,2-liters benzinmotor med henholdsvis 100 hk, 130 hk og muligvis 155 hk. For diesel, må vi forvente, at C4 vil blive lanceret med en 1,5-liters motor, som vil yde 100 hk og 130 hk.

Standard vil Citroën C4 have en manuel gearkasse med mulighed for at tilkøbe en 8-trins automatgearkasse i visse modeller. 

Vi synes, at denne vinkel minder os om en Pontiac Aztek

Leave a Comment