Toyota Yaris priser 2020

Den nye Toyota Yaris har Danmarkspremiere om godt og vel 3 måneder. Det bliver den fjerde generation af den populære minibil Yaris, hvor forsalget allerede er startet og de første priser på plads. Den nye Yaris er baseret på en ny platform, som skulle give bedre komfort og køreegenskaber. Udover det har den fået et langt mere spændende design både i kabinen og set udefra.

Skarpe priser

1,0-liters benzinmotor med T1 udstyrsniveauet starter priserne fra 129.990 kr.. Det vides endnu ikke, hvad du konkret får med til prisen. Motoren vil yde omkring 72 hk.

1,5-liters hybrid med H1 udstyrsniveau starter priserne fra 165.990 kr.. Den yder 116 hk og har et stærkt forbrug på hele 26,6 km/l efter den nye WLTP-testmetode.  Hybrid-modellerne inkluderer automatgear.

1,5-liters hybrid introduktionsudgaven ”H3 Premier Edition” ligger prisen på 239.990 kr., men den er også proppet med udstyr.

Den sidste variant er en 1,5-liters benzinmotor uden hybrid. Prisen på denne er ikke offentliggjort endnu. Den fulde prisliste på Yaris vil blive offentliggjort tættere på lanceringen.

Solidt standardudstyr

Toyota Yaris H1 er basismodellen. Selv i den laveste udgave kommer den faktisk fint udstyr heriblandt automatisk klimaanlæg, LED-kørelys, 7-tommers multimedieskærm, Android Auto og Apple Carplay. Derudover får du Toyota sikkerhedspakke og mere til.

I sikkerhedspakken medfølger adaptiv fartpilot, nødbremse (som f.eks. bremser for cyklister i dagslys) og vejbaneassistent. Generelt set har Toyota gjort Yaris mere sikker.

Introduktionsudgave

Yaris fås i en særlig introduktionsudgave, som hedder Yaris H3 Premier Edition. Den er noget højere end H1-standardugaven, men der er heller ikke sparet på udstyret. I denne udgave får du 17-tommers alufælge, LED-lygter for og bag, 2-zone automatisk klimaanlæg, bakkamera, varme i rattet, sportssæder med dellæder, akustisk dæmpende forrude, head-up display, 8-tommers multimedieskærm, digital instrumentering og mere. 

Leave a Comment