Renault Arkana 2021

Renault Arkana 2021 – ny SUV Coupé

De fleste bilfabrikanter har efterhånden en eller flere SUV’er på modelprogrammet. Men Arkana skælder sig ud fra de fleste. Det er en nemlig en Coupé, som tilføjer det et sportsligt udtryk til SUV-stilen. For at finde sådan en SUV Coupé, skal du altså op i luksusmærkerne.

Renault Arkana kabine

Kabinen minder meget om det du finder i en Clio og Captur. Og det er altså ikke en skidt ting, da kvaliteten i dem er høj og giver et godt udsyn grundet den fritstående multiemedieskærm, som giver plads til et lavt instrumentbord.

Arkana er bestemt ikke en lille bil. Den er faktisk hele 8 centimeter længere end den allerede ret store Kadjar.

Simpelt motorprogram

Renault Arkana bagende

Renault Arkana vil komme med et motorudvalg på tre. Det er let at finde rundt i, men du finder ikke diesel eller plug-in hybrid (PHEV) på programmet. Basismodellen bliver med en 1,3-liters turbobenzin med 140 hk, mens den stærkeste variant yder 160 hk og er en udgave af den samme motor. Begge motorer kommer med et såkaldt mikro-hybridsystem. Den sidste motor er lidt anderledes – den består af en 1,6 liters motor uden turbo, men med en elmotor. Den yder 140 hk i alt og vil kunne køre op til 80% af tiden i byen på ren strøm.

Bilen forventes klar i midten af 2021 og priser vil blive offentliggjort, når vi kommer tættere på den danske lancering.

Leave a Comment