Tesla Model 3 Performance 2024 i rød

Opgraderet Tesla Model 3 Performance 2024

Tesla er stolte over at præsentere den seneste opdatering til Model 3 Performance, der sætter nye standarder for hastighed og kontrol. Med en kraftfuld drivlinje og avancerede ydeevnefunktioner er den nye Model 3 Performance klar til at imponere entusiaster over hele verden.

460 Hestekræfter: Lynhurtig

Den nye Model 3 Performance er udstyret med Teslas mest kraftfulde drivlinje nogensinde, der leverer imponerende 460 hestekræfter. Dette gør det muligt for bilen at accelerere fra 0-100 km/t på en lynhurtig tid på kun 3,1 sekunder. Uanset om det er på motorvejen eller på racerbanen, er den nye Model 3 Performance designet til at levere en dynamisk køreoplevelse.

Ultraresponsiv kørsel

Med et helt nyt adaptivt dæmpningssystem tilbyder den nye Model 3 Performance enestående håndtering og stabilitet på vejen. Uanset om du suser igennem sving eller kører over ujævnheder, holder det avancerede system bilen solidt plantet på vejbanen. De ventilationsfunktionerede sportssæder med forbedret polstring sikrer, at føreren forbliver komfortabel og sikkert placeret, selv under hurtig acceleration og skarpe sving.

Opgraderet Track Mode

Med den opgraderede Track Mode kan førerne finjustere bilens balance, stabilitet og regenerativ bremsning via en forbedret brugergrænseflade. Dette giver mulighed for en mere skræddersyet kørselsoplevelse, der passer til førerens præferencer og kørselsmiljøet.

Den nye Model 3 Performance er ikke kun en bil; det er en oplevelse. Med enestående ydeevne, avanceret håndtering og en række eksklusive funktioner er den klar til at imponere selv de mest krævende bilentusiaster. Udforsk de eksklusive performance-funktioner i den nye Model 3 Performance, og oplev fremtiden for bilkørsel i dag.

Avanceret Aerodynamik

Den nye Model 3 Performance er designet med avanceret aerodynamik i tankerne. Fra den strømlinede front til den ventilerede bagende arbejder bilens design for at reducere luftmodstanden og forbedre stabiliteten ved høje hastigheder.

Premium kabine

Fra de ventilerede sportssæder med forbedret polstring til det lette interiør i kulfiber er hver detalje i den nye Model 3 Performance designet med luksus i tankerne.

Tesla nedsætter priserne på Model 3

I mens priserne er blevet sat op på Model Y, så er priserne blevet sat ned på den nye Tesla Model 3.

Priserne på performance starter fra 440.090 kr.. Levering er allerede mellem maj og juni.

Model 3 standard range er blevet sat ned fra 340.090 kr. til 326.090 kr..

Model 3 long range er blevet sat ned fra 399.990 kr. til 386.090 kr..

Leave a Comment