Nyt look til Kia Stinger

Kia har i dag vist det nye look til Kia Stinger frem. Udover et nyt design, vil der være en lang række af forbedringer.

Blandt andet kabinen vil have højere kvalitet end tidligere, ny og opdateret multimedieskærm og endnu bedre gran turismo komfort, lyder det fra Kia.

Kabinen får nye design valgmuligheder, som f.eks. Nappa læder i hhv. sort, rød eller beige. Alternativt den mere specielle Saturn Black-pakke med sæder i sort ruskind med kontrastfulde røde syninger i et kæde-mønster, designet til at efterligne leddene i en urrem.

Det analoge instrumentpanel er udskiftet med en 7-tommers digital instrumentering. Multimedieskærmen er blevet opgraderet til 10,25-tommer.

Udover det, så har kabinen fået nyt interiør belysning, hvor du har muligheden for at vælge mellem 64 forskellige farver. Bakspejlet kommer også i et rammeløst design for at give et mere moderne kick til bilen.

Design

LED-Forlygterne er blevet smallere for at give et mere aggressivt look. Bagpå finder du det nye karakterdesign på Stinger, hvor baglygten vil følge langs bagklappen. De nye blinklys omfatter en samling af 10 individuelle LED-enheder – hver arrangeret i et gittermønster for at efterligne udseendet af et målflag fra motorsport.

Derudover vil det være muligt at tilkøbe større udstødningsrør, dermed også får anden diffusor, som giver et mere maskulint udtryk.

Billederne viser den Koreanske version af Stinger – derfor har Stinger et anderledes logo nemlig ”Kia Exclusive”, som er en ting i Korea.

Hvornår?

Den nye Kia Stinger bliver lanceret omkring årsskiftet. Muligvis er vi heldige at få den i slut 2020, men ellers start 2021. Senere på året vil vi få mere information, hvad der angår pris og motorer.

Leave a Comment