Ny Renault Clio 2024 forende

Ny Renault Clio 2024 Facelift: Sporty Look og Stærk Pris!

Renault Clio er tilbage med et friskt pust i form af en faceliftet udgave, der ikke blot imponerer med sit sporty design, men også med en yderst konkurrencedygtig pris. Den opdaterede Renault Clio, som vil blive introduceret den 1. januar 2024, er klar til at erobre danske veje med en indledende pris på kun 169.990 kroner.

Sporty design

Ny Renault Clio Techno

Den nye Renault Clio har fået en frisk opdatering og præsenteres i et nyt sporty look, der vil tiltrække opmærksomhed på vejen. Til trods for sin konkurrencedygtige pris kommer Clio Evolution, den indgangsversion, med et omfattende udstyrssæt. Den 1.0 liters benzinmotor med 90 hk og imponerende brændstoføkonomi på 19,2 km/l sikrer en effektiv køreoplevelse.

Standardudstyr i Clio Evolution inkluderer fuldautomatisk klimaanlæg, varme i forsæderne, håndfrit nøglekort, ratvarme og elruder for og bag. Den 7-tommers Easylink multimedieskærm giver føreren let adgang til bilens funktioner, mens baksensor og advarsel om sikkerhedsafstand til forankørende øger sikkerheden. Udefra leveres Clio med en ny forkofanger, blanksorte el-foldbare sidespejle og indfarvede dørhåndtag som standard.

Renault Clio Techno

2024 Renault Clio kabine og skærme

For dem der ønsker ekstra luksus og avancerede funktioner, præsenterer Renault Clio Techno-varianten sig som et attraktivt valg. Med en pris på 189.990 kroner inkluderer Techno en sporty forkofanger, 16-tommer alufælge, tonede ruder og højdejusterbare forsæder.

Midterarmlæn, trådløs mobilopladning og bakkamera er standard, og der er mulighed for at tilkøbe ekstraudstyr som adaptiv fartpilot, 360 graders kamera, 9,3 tommer skærm med multimediesystem og 17-tommer alufælge.

Privatleasingmuligheder for fleksibilitet

Bagende på Renault Clio

For dem, der foretrækker privatleasing, tilbyder Renault attraktive priser. Med en udbetaling på 9.995 kroner om måneden for 10.000 km om året kan man privatlease en Evolution for 2595 kroner om måneden, mens Technoversionen kræver 2995 kroner om måneden.

Priser

Renault Clio Evolution starter altså fra 169.990 kr. og Clio Techno starter fra 189.990 kr.. Det er rart at et bilmærke har beholdt deres mindre model.

Renault Clio har etableret sig som en ikonisk model siden 1990, og den seneste facelift understreger Renaults evne til at kombinere stil, teknologi og prisvenlighed. Med en imponerende baggrund og en opdateret tilgang til design og udstyr fortsætter Renault Clio med at tiltrække danske bilentusiaster. Besøg din nærmeste Renault-forhandler og oplev den opdaterede Clio under nytårskuren den 6.-7. januar 2024.

Leave a Comment