Ny opdateret Kia Picanto

Kia har valgt at opdatere designet på deres mindste bil, Kia Picanto.

Selv kalder Kia det ”betydelige opgraderinger”, hvor der er snak om nye sikkerhedsteknologier, og den forventes at være til salg i slutningen af 2020 i Danmark.

Hvad er anderledes?

Den nye Picanto kommer til at blive forbedret på det udvendige design, hvor det virkelig vil være at se på deres GT-Line og X-Line.

Begge udgaver kommer til at have LED-kørelys foran og bagpå, samt at forlygterne er blevet redesignet, så den kommer til at se mere genkendelig ud.

Som nævnt tidligere vil Picantoen også få tilføjet nye sikkerhedsteknologier man oftest vil finde i de dyrere modeller. De nye sikkerhedsteknologier er blandt andet Blind-Spot Collision-Avoidance Assist og nødstopsignal, som advarer bagved kørende, hvis føreren pludselig bremser.

Det resulterer i, at Kia Picanto kommer til at være en af de mest sikre i biler i dens klasse ifølge Kia selv.

Yderligere vil infotainmentsystemet i Picantoen blive opgraderet både visuelt, men også teknologisk.

Motorvarianter

Den nye Kia Picanto vil have et motorprogram som ligner det nuværende.

Motorprogrammet består af en 1,0 benzinmotor, der yder 100hk og to sugemotorer. Den ene sugemotor yder 67 hk og den anden 84 hk. Alle tre motorer kommer med bedre brændstoføkonomi ifølge af en lang række ændringer.

Picanto fås med manuel gearkasse, men også Kias nye automatiske gearkasse. Mere korrekt er det en manuel gearkasse, som Kia har automatiseret. Det gør konstruktionen mere enkel og derfor billigere.

Priserne på den nye Kia Picanto er ikke offentliggjort endnu, men vi forventer at priserne vil ende tæt på de nuværende, som starter ved 99.999 kr. for en Kia Picanto Vision med 67 hk.

Leave a Comment