Ny MG HS plug-in hybrid

Efter kort tid på det danske marked gør MG allerede klar til deres næste lancering. Denne gang vil det være en hybrid fremfor en fuldt ud elbil. Modellen vil blive kaldt MG HS plug-in hybrid og vil blive introduceret i Europa i løbet af det første kvartal 2021.

Med plug-in hybrid slipper du for rækkeviddeangsten, men samtidigt kan du køre f.eks. bykørsel på ren el. De slider både mindre på benzinmotoren og er mere miljøvenligt.

MG HS plug-in hybrid kommer til at være et godt alternativ til dem, som ikke er klar til en 100% elektrisk bil f.eks. MG ZS EV.

MG HS plug-in hybrid motor og priser

Der er ikke meget information om bilen endnu, men vi må forvente, at motoren bliver taget fra MG eHS på det kinesiske marked. Det vil sige, den med stor sandsynlighed kommer med en 1,5 liters turbobenzin med 160 hk og en elmotor, som yder 121 hk. Det vil levere en samlet effekt på 301 hk igennem en 10-trins automatgearkasse. Den sender dig fra 0-100 km/t på 7,5 sekunder. Batteriet er på 16,6 kWh og skulle angiveligt køre cirka 52 km på en ren strøm.

Den nye model vil være en SUV og komme et ind i en klasse med meget konkurrence. Priserne er endnu ikke fastsat, men de tætte konkurrenter er blandt andet Opel Grandland X PHEV og Ford Kuga PHEV. Derfor må vi regne med en startpris et sted imellem 250.000-280.000 kr..

Leave a Comment