BMW M3 og M4 2021

Ny BMW M3 og M4

Langt om længe er BMW klar med den nye M3 og M4. BMW M3, er den hårde variant af 3-serien og med den kommer BMW M4, som er Coupé -og cabrioletvarianten af 3-serien. Modellen kæmper mod de hurtige fra Audi RS4 og RS5-modellerne samt Mercedes AMG 63’er. Derfor skal der også nogle kræfter til i bilen for at kunne følge med.

BMW M3 og M4 Competition bagende

BMW har dog sørget for, at de kan noget, som de andre ikke kan. Du kan nemlig få modellerne med manual gearkasse til dem der leder efter en fuldt forbundet køreoplevelse. Derudover vil der også være mulighed for at få dem med firehjulstræk, hvor du kan gøre den baghjulstrukken, hvis du alligevel vil lave lidt sjov. Ikke nok med det, så kommer BMW M3 også som Touring – det vil sige stationcar, det glæder vi os til at se.

Større kølergrill

BMW M3 Sedan front

BMW M3 ligner langt fra den normale 3-serie. Og det er ikke blot de store fælge, skørter osv.. Nej det er nemlig de store nyere. Meningerne på denne ændring er blandet mellem BMW-fans.

Kun Competition-versionerne i Danmark

BMW M4 Competition Coupé 2021

M-modellerne vil komme med en sekscylindret 3-liters rækkemotor, som yder henholdsvis 480 hk og 510 hk. Hvis du vil have alle 510 hk, hedder versionen M3 -eller M4 Competition. I Danmark vil BMW, dog kun komme med Competition-versionerne.

Med Competition-modellen vil du få en lang række af udstyr og ikke ”bare” 510 hk. Du får også en 8-trins automatgearkasse med tre skifteprogrammer. 0-100 km/t ligger på 3,9 sekunder uden xDrive. Vi må forvente, det er endnu hurtigere, hvis du tilkøber xDrive, som kommer på et senere tidspunkt. Coupé-modellerne kommer til foråret 2021, hvor cabrioletvarianterne vil følge senere på året. M3 Touring er stadig 2 år ud i fremtiden.

Hvad er prisen på sådan en ballademager?

BMW M3 Competition Sedan bagende

Priserne er ikke fastsat endnu, men vi regner med at se en basispris for M3 Competition på et sted imellem 1,5 mio. og 1,8 mio.

Leave a Comment