BMW 4-serie Coupe 2020

Ny BMW 4-serie 2020 Coupé

Den anden generation af 4-serien er netop nu blevet lanceret. Den viser en ny dristig styling og fokus på forbedret køreegenskaber. Den nye styling er med til at gøre større forskel på 4-serie Coupé fra den ellers relateret 3-serie.

Motorprogram

Ved lancering i oktober kommer BMW 4-serie med 4 motorvarianter.

BMW M440i xDrive Coupé bliver topmodellen med en sekscylindret benzinmotor, som yder 374 hk.

BMW 430i Coupé har en firecylindret benzinmotor, som yder 258 hk.

BMW 420i Coupé er den mindste 4-serie med dens motor, som præsterer 184 hk.

Udover det, findes der også en dieselmotor på programmet. BMW 420d Coupé, som yder fine190 hk. 

Senere næste år vil der komme flere motorvarianter. Mon ikke det indebærer en M4 variant. Også BMW i4 vil blive lanceret sent næste år.

Som noget helt nyt i 4-serie har alle modeller som standard en 8-trins automatgearkasse med “sprint” funktion. “Sprint” funktion gør overhaling til en leg, da den optimerer gearskift og motorydelse.

4-serien vil også få en helt ny pakke på ekstraudstyrslisten. M-Sport Pro-pakken, som giver større luftindtag, M sportsophæng, 19” aluminiumsfælge, sportsautomatgear, spoiler bag på, Harman Kardon surround sound-system og andre designdetaljer.

Apple Carplay og Android Auto er standard. Det samme gælder “Over the air” opdatering via det indbyggede 4G LTE simkort.

Mild hybrid-teknologi

BMW M440i kommer som tidligere nævnt med en sekscylindret benzinmotor, men der er faktisk også tilkoblet et “mild hybrid-teknologi” system. Det består af et 48-volts elektrisk system med et lille batteri, som kan opbevare bremseenergien ved regenerering.

Det giver en effekt på 11 hk ekstra, som f.eks. kan bruges ved acceleration og optimering af brændstoføkonomien. Denne teknologi er ligeledes tilgængelig i dieseludgaven og 50 andre BMW-modeller fra juli måned.

2020 BMW 4-serie kabine

Under karosseriet deler 4-serien meget med 3-serien. Kabinen også et af de steder, hvor du kan se dette. Interiøret er nærmest identisk med 3-serien, men det er ikke nødvendigvis noget dårligt. Det betyder, at du får kvalitetsmaterialer og infotainment, som er i top.

BMW 4-serie pris

Priserne på den nye BMW 4-serie er endnu ikke offentliggjort, men vi må forvente prisen ender et sted mellem 520.000-600.000 kr. for en BMW 420i.

Leave a Comment