Audi A3 front 2024

Ny Audi A3: Sporty Elegance

Audi har løfter sløret for den opgraderede Audi A3, der kombinerer sporty design, avancerede teknologier og en digital oplevelse i topklasse. Bilen vil blive lanceret her i 2024. Fra den ikoniske grill til de integrerede apps og avancerede sikkerhedsfunktioner er den nye A3 klar til at sætte standarden for den kompakte premiumklasse.

Sporty og Progressivt Design

Audi A3 2024

A3’s signatur sekskantede, rammeløse singleframe-grill er blevet omdefineret med en ny struktur, der giver bilen et mere markant og bredt udtryk. Fronten har generelt set bare fået et mere sporty udtryk. Bagenden følger trop med en ny kofanger og en markant diffusor, der tilføjer et strejf af aggressiv elegance. Inspireret af RS-modellerne, bringer A3 et progressivt og dynamisk design til vejen, understreget af de nye lakfarver Distriktgrøn og Progressivrød.

Digitale Kørelyssignaturer

En banebrydende funktion i A3 er muligheden for at vælge mellem fire digitale kørelyssignaturer, der kan tilpasses efter førerens præferencer. Det er lidt en gimmick, men der er naturligvis lidt lir over at vælge, hvordan lyset skal være f.eks. når du parkere bilen. Dette unikke træk, kombineret med LED- og Matrix LED-forlygterne, skaber en imponerende lysgrafik og fremhæver bilens sporty karakter. Integrationen af apps i MMI-touchskærmen gør det muligt for føreren at bruge populære tredjepartsapps direkte i bilens display, hvilket tilføjer en ekstra dimension af bekvemmelighed og underholdning.

Nyt Interiør

Audi A3 Kabine/interiør i 2024. God kvalitet

A3’s kabine har også fået en opdatering med en ny midterkonsol, gearvælger, luftdysser og indvendig belysning. Derudover kommer der 2 nye stof varianter samt en ny og mere bæredygtigt “læder” variant.

Ved forsæderne ser kabinen vældig fin ud og med god opbevaring. Hvordan kvaliteten er må vi vente med at vurdere til lanceringen. Vi regner med at kabinen vil føles premium, som er den typiske Audi standard.

Avancerede Assistentsystemer

A3 leverer ikke kun på stil og ydeevne, men også på sikkerhed. Standardfunktioner som Audi pre sense front, kollisionsadvarsel og vognbaneskiftadvarsel hjælper med at forhindre ulykker og sikre en tryg køreoplevelse. Den adaptiv kørselsassistent, suppleret med en assisteret vognbaneskiftfunktion, tilføjer en ekstra lag af komfort og sikkerhed ved at hjælpe føreren med acceleration, nedbremsning og styring ved hastigheder op til 210 km/t.

Som det plejer at være, så er det tyskerne i front med assitentsystemer på det europæske marked.

Audi A3 i Danmark

Aud introducerere også en ny variant allstreet. den sportslige Audi S3 bliver endnu mere imponerende, selvom den danske importør har valgt ikke at introducere disse modeller på det danske marked. Til at starte med tilbydes Audi A3 Sportback 35 TFSI S tronic med en 1.5-liters benzinmotor med 150 hk og mildhybrid-teknologi, mens en spændende plugin-hybridvariant forventes senere på året. Priser og udstyr forventes at blive annonceret, når lanceringen nærmer sig. Vi venter spændt på priser og test.

Leave a Comment