Faceliftet Ford Kuga 2024 Plug-In Hybrid

Den populære Ford Kuga Plug-In Hybrid får nu en imponerende opdatering med et omfattende facelift og spændende nye features. Den danske favorit har længe domineret salgslisterne som den mest solgte plug-in hybrid både i Danmark og i resten af Europa, og med de seneste forbedringer står den endnu stærkere.

Nyt faceliftet design

En markant ændring i den nye Ford Kuga er det forfriskede design, der tilfører bilen ekstra karakter. Frontgrillen er blevet mere karakteristisk, med den ikoniske blå Ford-oval nu centralt placeret. De nye LED-forlygter og et lyspanel omkring grillen fuldender det iøjnefaldende udseende.

Bilen introducerer også nye farver som Desert Island Blue og Bursting Green, der supplerer de eksisterende farver. Fem nye alufælge-designs er til rådighed og giver bilen endnu mere personlighed.

Opgraderet teknologi og infotainmentsystem

Indvendigt imponerer den nye Ford Kuga PHEV 2024 med en opgraderet 13,2” touchskærm, der giver adgang til Fords seneste SYNC 4 infotainmentsystem. Med et 5G-modem og trådløs kompatibilitet med Android Auto og Apple CarPlay er bilen nu endnu mere forbundet med omverdenen.

Stærkere ydelse og trækkapacitet

Under motorhjelmen har Ford Kuga Plug-In Hybrid fået et kraftigt løft. Med en opgraderet automatgearkasse yder bilen nu imponerende 243 hk og accelererer fra 0-100 km/t på blot 7,3 sekunder – næsten to sekunder hurtigere end tidligere. Og hvis du har prøvet den tidligere Kuga, så ved du, det er tiltrængt. Trækkapaciteten er også forbedret, og den nye hybrid kan nu trække helt op til 2.100 kg, åbner mulighed for at tage en hestetrailer eller stor campingvogn med på eventyr.

Derudover er WLTP på 60-69 km på ren el.

Førerassistancesystemer

Den nye Kuga-Plug-In Hybrid er udstyret med avancerede førerassistancesystemer, herunder Fords nyeste generation af Adaptive Cruise Control. Dette system er ideelt til længere strækninger og kan nu foretage automatiske opbremsninger ved vejkryds og bremse i mødet med forankørende biler.

Priser og Tilgængelighed

Den faceliftede Ford Kuga Plug-In Hybrid forventes at være tilgængelig i Danmark i versionerne Titanium, ST-Line X og Active X. Priserne vil blive offentliggjort i februar, men vi forventer priserne vil være tæt på den tidligere variant og vil nok derfor starte fra cirka 329.999 kr.. Vi ser frem til at kigge nærmere på dette fine facelift af Ford Kuga PHEV.

Leave a Comment