Citroen E-C3 opladning

Citroën ë-C3 – den nye lille elbil

Citroën har nu afsløret deres seneste skud på stammen: ë-C3. Med denne lancering bringer Citroën lave priser til elbilsmarked.

Prisvenlig elbil

Med en startpris på kun 179.990 kr. ønsker Citroën at gøre elektriske køretøjer tilgængelige for en bredere kundegruppe. ë-C3 tilbyder tre forskellige udstyrsniveauer for at imødekomme forskellige behov og præferencer blandt danske bilkøbere.

Priser på Citroën ë-C3

Citroen E C3 udkommer i 2024

Citroën ë-C3 er tilgængelig i tre forskellige varianter, hver med deres egne unikke funktioner og prispunkter, så du kan finde den, der passer bedst til dine behov og budget.

You! – 179.990 kr

Den mest overkommelige model, You!-varianten, starter ved 179.990 kr. Til denne pris får du en række funktioner, herunder 16” fælge, digital instrumentering, progressiv hydraulisk affjedring, Active Safety Brake, vejstribelarm, parkeringssensor bag, fartpilot med hastighedsbegrænser, højde- og dybdejusterbart rat, manuel aircondition, opmærksomhedsalarm, skiltegenkendelse, el-justerbare sidespejle og 6 airbags.

Impress – 192.990 kr

For en pris på 192.990 kr. kan du opgradere til Impress-varianten, der tilføjer ekstra luksusfunktioner som 17” alufælge, bakkamera, aut. klimaanlæg, 10” touchskærm med trådløs Apple CarPlay, trådløs opladning, elektrisk foldbare sidespejle med varme, ECO-LED forlygter, nedblændeligt bakspejl, regnsensor, multifunktionsrat i læder, mørktonede ruder bag, nedfældeligt splitbagsæde 1/3 – 2/3, og Citroën Advanced Comfort®-sæder.

VTR Sport – 199.990 kr

Topmodellen, VTR Sport, tilbyder endnu flere funktioner og en mere sporty udstråling til en pris på 199.990 kr. Ud over Impress-niveauet inkluderer VTR Sport opvarmede forsæder, varme i rat, opvarmet forrude, akustisk lamineret forrude, tågeforlygter, aut. fjern-/nærlys, 3D navigation, og Connect Box BTA – nød- og assistanceopkald.

Komfort og Innovation

Kabinen i E-C3 med Apple Carplay og Android Auto

Fra det avancerede Head-up Display til det innovative Citroën Advanced Comfort® system sætter ë-C3 nye standarder for komfort og teknologi i sin klasse. Denne elbil er designet til at gøre kørslen så behagelig og problemfri som muligt.

Opladning og Rækkevidde ë-C3

Med en 44 kWh LFP batteripakke og en forventet rækkevidde på op til 320 km (WLTP endnu ikke godkendt), er ë-C3 klar til både korte byture, men kan også godt tage på lidt længere køreture. Med mulighed for hurtigopladning. DC hurtigladning er på 26 min med 100 kW fra 20-80%. Standard AC-opladning tager 2,5 timer med 11 kW.

Design og Stil: ë-C3s Unikke Udtryk

Inspireret af konceptbilen Oli og med det nye Citroën logo på fronten og bagenden, skiller ë-C3 sig ud med sit moderne og dynamiske udseende. Med fem tilgængelige farver tilbyder denne elbil stilfuld og personlig kørsel.

ë-C3s lancering i Danmark

Produktionen forventes at begynde i Q3 2024, og med ë-C3s imponerende specifikationer og overkommelige pris ser det ud til, at denne elbil vil revolutionere det danske marked for elektriske køretøjer.

Citroën ë-C3 repræsenterer ikke kun et skift mod bæredygtig mobilitet, men også en fortsættelse af Citroëns tradition for innovation og komfort. Med denne spændende lancering er fremtiden for elbiler i Danmark lys og fuld af muligheder.

Leave a Comment