Dream Concept Motorsport

Padborg Park Night race: Spændende Super GT

Padborg Park Night race er absolut en af de fedeste racing events i Danmark. De leverer blandt andet en af de mest spændende og udviklende serier i Danmark.

Nemlig Super GT (Tidligere kendt som DST – Danish supertourisme).

Super GT er en serie som bliver større og bedre hvert år. V6 motorene giver en fantatisk lyd, og så kan de også køre rigeligt hurtigt.

Derudover er der masser af spændende fra de mindre serier f.eks. Legend Car Cup med cirka 50 biler. Det er vildt, og de giver den gas!

Der er en del løb i løbet af sæsonen på Padborg Park, men night race er noget specielt, da det sidste heat i Super GT bliver kørt i mørke. Det er nogen spændende løsninger, de kommer med i forhold til lygter på bilerne, da de nemlig ikke kommer med lygter som standard.

Efter det sidste løb, bliver der skudt fyrværkeri af og festet til langt ud på natten! Du kan naturligvis også bare tage hjem, hvis du kun kommer for det gode ræs

Paddock

Nymark Racing

Jeg skal være ærlig, sidste år var min første gang, jeg var med til et ræserløb i Danmark. Jeg har interesseret mig for Formel 1 de sidste mange år, men jeg har ikke haft lysten til at tage afsted til et event i Danmark.

Min tanke var nemlig, at det ville være lidt “kedeligt”.

Det endte med, at jeg faktisk var med til alle 5 racerløb, der var sidste år (i Danmark) med Super GT serien.

Der er en super fed atmosfære, masser af fede gadebiler og så er det muligt at komme helt tæt på ræserbilerne. Du kan nemlig nemt gå rundt i paddocken og se de forskellige typer af biler. De fleste er også super flinke og viser gerne deres ræsere frem.

Du kan endda komme ud på “griden”, hvor det også er muligt at få autograf og en snak med kørende.

Og så er der jo sådan set nonstop ræserløb, som du kan se på.

Hvordan kommer jeg med?

Du kan følge med i programmet inde på Super GT’s hjemmeside. Derefter kan du gå ind på løbets hjemmeside f.eks. Padborg Park for at bestille entré billet og evt. tribune billet. Det er også muligt købe tribune billeter på løbsdagen.

Leave a Comment